even voor de foto´s (+boerderij)
Door: kristiaan
Blijf op de hoogte en volg Kristiaan
02 Maart 2007 | Argentinië, Buenos Aires
Hoi allemaal,
Alles goed met jullie?
Bedankt voor de leuke berichtjes die brengen altijd een grote glimlach op mijn gezicht.
Ik ben momenteel onderweg naar de appelboerderij war ik hoop te gaan werken. Gisteren kreeg ik alleen een mailtje dat ze geen bedden meer over hebben doordat er zoveel vrijwilligers zijn. Het is dus nog maar even afwachten of ik wel kan blijven (mijn tent heb ik niet meer, vandaar)
Nu moet ik 2,5 uur wachten op de bus naar de boerderij dus wilde ik deze tijd even gebruiken om wat foto´s van de afgelopen tijd te laten zien.
Ik ben in Malarque geweest en heb daar een paar excurcies gedaan naar grotten en een natuurgebied met heel veel vulkanen waardoor er een hele zwarte woestijn is ontstaan van al het afgekoelde lava.
Ook heb ik daar hardgelopen in de middle of nowhere, met de ondergaande zon en de enige die ik tegen kwam waren drie stinkdieren en een vos.
Hierna ben ik voor een weekje spaanse les naar Mendoza gegaan. Dit is niet mijn faforiete stad maar voor een stad met 2 miljoen inwoners niet echt heel druk en groot.
Omdat er een groot oogst festival gehouden werd waren alle hostels vol en na de eerste 2 nachtjes in een hostel moest ik iets anders zoeken. Gelukkig kwam ik op straat iemand tegen uit Malarque die een exrta bed over had in een prijzig hotel zodat ik niet op straat hoefde te slapen en de rest van de week ook nog leuk gezelschap had.
Verder begin ik na de 10 uur spaanse les de subjuntivo´s in de spaanse taal een beetje te begrijpen en heb ik me een extra verledentijdsvorm en een toekomstige werkwoordsvorm meester gemaakt, dus nu maar veel oefenen.
Nou ik houd jullie op de hoogte en hoop de volgende keer van alles over appeltjes te kunnen vertellen.
(aanpassing 4/3): er was plaats op de boerderij en veel werk dus de komende tijd ben ik waarschijnlijk druk met appels plukken en appelsap maken, het is hier ook erg mooi en het eten is heel gezond)
groeten
Kristiaan
Alles goed met jullie?
groeten
Kristiaan
02 Maart 2007 - 19:49
Laura:
Hi kris! curious how you like them apples!!!
Ik ben benieuwd naar de zwarte woestijn.
Veel succes met het vinden van werk. zo te horen is dat geen appeltje-eitje....
liefs! -
02 Maart 2007 - 23:19
Charifa:
Hey krisje,
het is overduidelijk dat je jous artis-familie nog helemaal niet mist!!! Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en ook zoveel meemaakt. Mooie foto's trouwens, ziet er heel indrukwekkend uit. Nou geniet er nog maar even goed van en tot snel.
03 Maart 2007 - 12:26
Laura:
Hi,
ik zie nu de foto's pas! Die stonden er gister nog niet bij...gelukkig, je bent nog jezelf!
;-) -
03 Maart 2007 - 12:45
Suus:
Nou, jij mist de family misschien nog niet, maar de Artis-family mist jou wel hoor!
Heel veel plezier nog, en echt leuk wat je allemaal doet! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers...
kus suus -
06 Maart 2007 - 11:40
Titia:
Hey Kris!
Wat een geweldigheid allemaal, ik ben blij dat je het leuk hebt!
En de foto's zijn echt *wauw* kan ik er niet een paar lenen voor mijn portfolio? =)
Geniet er nog van en plukse!
xx -
13 Maart 2007 - 20:20
O. En O.:
Hallo Kris,
Wel een dag te laat, maar alsnog proficiat. Is het een Argentijns feestje geworden? We zijn altijd erg benieuwd hoe je het maakt.Veel succes gewenst met je onderneming.
Groetjes van ons beiden. -
16 Maart 2007 - 18:10
Piet En Tiny:
Hallo Kris,
Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. We hebben samen met je pa in Berlijn een dronk op je uitgebracht. Hij heeft nu al je foto's op een CD. Prachtig!
Groetjes, Piet en Tiny -
17 Maart 2007 - 18:06
Ria:
Hallo Kris
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag !
Je laatste foto's waren geweldig mooi . groetjes ,Ria